Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (2024)

ARE YOU READY? SAY OORAH

Tickets

Trainen voor Strong Viking

Train je sterk

Je hoort het vaak: een goede voorbereiding is het halve werk. En niets is minder waar! Met de Strong Viking obstacle run trainingsschema’s ben je zeker klaar om de ultieme uitdaging aan te gaan!

Stap in de voetsporen van de oude Vikingen en voel de kracht van hun onbreekbare wil. Met de 6-weekse trainingsschema’s train je niet alleen je kracht en conditie, maar ook je mentaliteit. Leer grenzen te verleggen, door te zetten en je ware potentieel te ontdekken.

De beste trainingsschema’s voor obstacle runs

Onze schema’s zijn speciaal voor Strong Viking samengesteld door professionele trainers. Of je nu beginner bent of een ervaren Viking, voor elk niveau is er een trainingsschema te vinden. Train waar en wanneer je wilt, met of zonder sportschool abonnement.

Hieronder vind je obstacle run trainingsschema’s voor vrouwen en mannen, onderverdeeld per afstand. En vergeet natuurlijk niet je ticket aan te schaffen voor de obstacle run waar je het trainingsschema voor download!

4 km:
Beginner

Tijdens de beginner run zal je geen extreem zware obstakels tegenkomen. Het is allemaal wat minder technisch en heeft vooral een hele hoge fun factor. Het is echter wel goed om je voor te bereiden aan de hand van het schema!

Download | vrouwen

Download | mannen

Bereid jezelf voor op leuke hindernissen en veel klimwerk waarbij extreme kracht en een top conditie nog niet écht benodigd zijn! Download het trainingsschema en ga aan de slag voor de Lightning afstand van Strong Viking.

Download | vrouwen

Download | mannen

13 km:
Warrior

Deze Warrior afstand is niet alleen een test voor je lichaam, maar ook voor je geest. Naast de fysieke obstakels en uitdagingen, waarbij soms techniek nodig is, kom je ook zeker mentale hindernissen tegen die je moet overwinnen!

Download | vrouwen

Download | mannen

19 km:
Beast

Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je lichaam tot het uiterste te testen? Dan is de Beast 19km van Strong Viking perfect voor jou! Deze uitdagende obstacle run is ontworpen voor gevorderde sporters.

Download | vrouwen

Download | mannen

Meer obstacle run tips

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (6)

  • Strong Viking

Jouw eerste Strong Viking

Ga jij binnenkort voor de eerste keer deelnemen aan een Strong Viking evenement en weet je nog niet precies wat je te wachten staat? Lees...

Lees meer

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (7)

  • Trainingstips

Welke afstand past bij mij?

Heb jij jouw doelen nog niet bepaald of ken jij iemand die altijd al aan een Strong Viking editie wil deelnemen, maar nog nooit de...

Lees meer

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (8)

Eten voor het sporten? Hier vind je handige tips!

Eten voor het sporten is erg belangrijk voor prestatie, energie & focus! Maar wat kun je dan het beste eten? En hoe zit het met...

Lees meer

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (9)

3x De beste obstacle run schoenen

Goede obstacle run schoenen zijn enorm belangrijk! Lees hier waar ze aan moeten voldoen en welke schoenen je het beste kunt kopen. Zo ben jij...

Lees meer

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (10)

De beste sportkleding voor een obstacle run

Welke sportkleding is nou geschikt voor een obstacle run? Wij hebben alle must-haves voor je op een rijtje gezet! ...

Lees meer

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (11)

  • Trainingstips

Gripkracht trainen: 5 handige oefeningen🖐🏻

Je gripkracht trainen is erg belangrijk. Niet alleen wordt het dragen van boodschappen makkelijker maar ook je deelname aan Strong Viking!...

Lees meer

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (12)

Spierpijn voorkomen met deze 7 handige tips!

Spierpijn voorkomen? Dat is bijna onmogelijk na een obstacle run! Maar je kunt wel maatregelen nemen om de mate te beperken!...

Lees meer

Klik hier

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (13)

Modder uit je kleding krijgen in 7 makkelijke stappen!

Modder uit je kleding krijgen? Je schoenen goed schoon maken na een obstacle run? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je dit het...

Lees meer

Waarom is trainen voor een obstacle run belangrijk?​

Goed voorbereiden en trainen voor een survival run, mud run of obstacle run is erg belangrijk. Het is niet verstandig om onvoorbereid mee te doen, omdat je op deze manier blessures kunt oplopen!Goed voorbereid zijn geeft je ook meer zelfvertrouwen en plezier tijdens de obstacle run. Je weet wat je te wachten staat en bent beter uitgerust om de uitdagingen aan te gaan! Vergeet dus niet te trainen voor een obstacle run.

Voor welke afstand kun je het beste gaan?

De afstanden waar je voor kunt kiezen zijn 4, 7, 13, 19, 42 en 60 kilometer. Er zit voor elke Viking dus wel een afstand tussen die geschikt is! Maar voor welke moet je gaan? Dat hangt allemaal af aan jouw fitlevel! Gelukkig hebben we eenhandig overzicht met afstandengemaakt om de keuze wat makkelijker te maken. Ga jij voor 4, 7, 13 of 19 kilometer?Download dan nu het bijbehorende trainingsschema!

Trainingsschema Strong Viking | Trainen voor obstacle runs (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6313

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.